Film i TV

SKANDAL NA PODJELI BUDŽETA – POGLEDAJTE ŠTA SE DESILO ALEKS: Nikada nije bila ovako bijesna, ODBRUSILA MARKOVIĆU

Danijel Denić dobio je od Marka Markovića mali budžet.

Aleksandra Nikolić - screenshot

Danijel je osoba koja treba više da se ističe i bude aktiviniji. Vrijedan si, radan si i vidim da radiš za 10 ljudi. Nemamo komunikaciju i toliko od mene – rekao je Marko.

Damir Tepavac takođe je dobio mali budžet.

Znam da si pušač, ali takve su oklonosti. Nemamo komunikaciju da bih o tebi mogao da izgradim mišljenje – poručio je Marko.

Aleksandrar Sauer dobio je mali budžet.

Nemamo komunikaciju. Moje viđenje je da si dobra osoba, ali da pričam o iskrenosti ne mogu. Nisam primijetio da si nešto aktivan, tako je kako je – govorio je Marković.

Adam Labunki dobio je srednji budžet, piše Novi.

Slavuj iz Makedonija. Pored vokalnih sposobnosti imaš svoje kvalitete. Mene ne iritiraš, jer i ja isto pjevam. Tu smo gdje smo, navikni se na napade. Za mene si uvijek bio okej i od mene srednji budžet – istakao je ovonedjeljni vođa.

Pokušao sam komunikaciju sa njom, po meni je bila dosta odbojna. Za moj stav si odbojna, mnoge to iritira. Nismo pričali dublje da bih nešto rekao. Ne ulazim u to šta je bilo. Pričam kako se ophodiš prema meni. Mali budžet.

Koliko god davali mali, uvijek ću živjeti gala – odbrusila je ona.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh