Film i TV

ISPLIVAO TAJNI PLAN ŽELJKA MITROVIĆA! 100 ljudi ulazi u Zadrugu istog dana – poznat TAČAN DATUM, zadrugarki izletjelo

Sprema se spektakl!

Kristijan Golubović ušao je u “Zadrugu” kako bi materijalno obezbjedio svoju izabranicu, Kristinu Spalević, i njihovo dijete koje je na putu. Pred ulazak u rijaliti Kristijan je vjerio Kristinu, a cijelu ceremoniju je snimio i podijelio na društvenim mrežama.

Mnogo se spekulisalo kada će se njih dvoje vjenčati, s obzirom na to da je Kristijan u rijalitiju, a da oni žele to da obave prije nego što se rodi njihov sin. Maja Marinković i Jovana Tomić Matora razgovarale su u dvorištu i tom prilikom je Matora otkrila da će Kristijan i Kristina naraviti veliku svadbu u rijalitiju.

– Pošaljite mi sako za Kikijevu svadbu – rekla je Matora.

– Kad je svadba? – upitala je Maja.

– Za 13-14 dana – rekla je Matora.

– Prava svadba? – upitala je Maja

– Da, prava! Biće i sto zvanica – otkrila je Matora.

– Zezaš? Top! – rekla je Maja.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by heavycur (@heavycur_zadruga1)


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh