Film i TV

SLIP GAĆICE I RAŠČUPANA DUGA KOSA: Nikad viđena fotka Kristijana Golubovića IZ ZATVORA!

Pogledajte kako je nekada izgledao žestoki momak.

Kristijan Golubović - screenshot

Bivši kriminalac Kristijan Golubović trenutno se nalazi u Zadruzi, a njegove priče o životu su neiscrpna tema za zadrugare i gledaoce, piše Srbija danas.

Već je poznato da je Golubović imao burnu prošlost, a više od pola života proveo je u zatvoru. Sada su se na Instagramu pojavile do sada neviđene fotografije Golubovića iz zatvora koje su nasmijale mnoge.

Na jednoj fotografiji bivši “žestoki momak” pozira u slip gaćama, a iza njega su rešetke. Takođe, veliku pažnju privukla je i njegova tadašnja frizura, budući da je Kristijan u to vrijeme njegovao dugu kosu.

Na fotografiji pored, Kristijan je ošišan i u kelnerskom odjelu, ali je takođe ispozirao ispred zatvorskih rešataka.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh