Film i TV

LEYLA I IZET HAJROVIĆ SLAVE 10 GODINA LJUBAVI: U DOBRU I ZLU!

Bivši bh. reprezentativac Izet Hajrović i njegova supruga Leyla slave 10 godina ljubavi

Lejlai Izet - Hayat

U to ime, Leyla je na svom Instagram profilu podijelila niz zajedničkih fotografija koje su obilježile različite periode u njihovim životima.

Lejla i Izet počeli su se zabavljati 2012. godine, a dvije godine poslije uplovili su i u bračne vode. Danas važe za jedan od najskladnijih parova.

Inače, influenserka je porijeklom iz Travnika, ali je, baš poput supruga, rođena u Švicarskoj. Kako je ranije istakla, svakom prilikom trudi se doći u BiH.

Svog supruga, koji je karijeru počeo u ciriškom Grasshopperu, a zatim u fokus javnosti došao 2013. zaigravši u reprezentaciji BiH, podržava od samog početka, a par nastoji svaki slobodan trenutak provesti zajedno. To je jedna i od ključnih stvari zašto imaju jaku vezu.

Zašto je naš brak toliko poseban? Zato što svaki slobodan trenutak biramo provesti ga zajedno. Zato što volimo biti zajedno i doživjeti stvari zajedno. Imamo posebnu vezu koju mnogi ne mogu razumjeti. Mnogi se u vezama umore i forsiraju stvari s vremenom, ali mi ne. Mi smo tim u dobru i zlu – govorila je Leyla ranije ističući da je Izet i njen najbolji prijatelj.

Inače, Leyla je aktivna korisnica društvenih mreža, naročito Instagrama gdje je prati preko 220 hiljada ljudi. Ne krije kako je njena najveća strast moda te za dobru torbu ili cipele nerijetko da i nekoliko hiljada eura. prneosi “Hayat“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh