Film i TV

Alec Baldwin u 64. godini osmi put postao otac, sa suprugom Hilarijom dobio djevojčicu

Glumac Alec Baldwin i njegova supruga Hilaria dobili su svoje sedmo dijete.

Alec i Hilaria Baldwin n - instagram

Hilaria se porodila u četvrtak, 22. septembra, donijevši na svijet djevojčicu Ilariju Catalinu Irenu Baldwin.

Sretna majka podijelila je vijest i na svom Instagramu gdje je objavila dirljivu snimku prvih zajedničkih trenutaka sa bebom.

“Ona je ovdje! Tako smo uzbuđeni što vam možemo predstaviti naš mali ostvareni san”, napisala je 38-godišnja bivša instruktorica joge.

Ona i 64-godišnji Alec u martu su potvrdili da će ponovo postati roditelji.

Zajedno imaju još šestero djece: Carmen (9), Rafaela (7), Leonarda (5), Romea (4), Eduarda (2) te Mariju Luciju (18 mjeseci). Alec također ima i 26-godišnju kćerku Irsku, s bivšom suprugom Kim Basinger.

Par važi za jedan od najstabilnijih u Hollywoodu, a oboje su uspješni i ostvareni u svojim profesijama te uživaju u odgajanju djece i bogatstvu koje imaju.

U braku su od 2012. godine, nakon veze koja je trajala manje od godinu dana. U junu su obilježili 10 godišnjicu.

Inače, Alec se prošle godine našao usred tragičnog incidenta kada je tokom snimanja filma “Rust”, hicem iz vatrenog oružja slučajno ubio snimateljicu i svoj kolegicu Halynu Hutchins.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh