Film i TV

ŠTA OVO RADE DEJAN I DALILA? On je napravio PRVI KORAK, nacija je za sve bila U PRAVU?

Dalila Dragojević danima se nalazi na meti korisnika društvenih mreža zbog, kako navode, pretjeranog hvalisanja skupocijenim stvarima koje joj emotivni partner kupuje.

Dejan i Dalila - Novi

To je nije omelo da se pohvali novim telefonom od 3.000 evra, ali i skupocenim patikama prestižne marke, što je izazvalo još veći bes javnosti.

Za to vreme, njen i dalje zakoniti suprug Dejan Dragojević iskoristio je priliku da je ponovo isprovocira i putem svojih društvenih mreža organizovao darivanje svojim fanovima, i to ni manje ni više nego patika i telefona.

On je svojim pratiocima ostavio mogućnost da biraju šta žele da im pokloni i organizovao glasanje između telefona i patika.

Budući da se Dalila u poslednjih nekoliko dana hvalila kako novim telefonom, tako i patikama, njegov potez izazvao je lavinu reakcija. I dok su jedni njegov potez shvatili kao lep gest, drugi su ga optužili da ponovo želi da dokaže javnosti da je u svemu bolji od Dalile, ali i da je znatno darežljiviji prema onima koji ga podržavaju, piše espreso.rs.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh