Film i TV

JEZIVA TUČA MIKIJA I UROŠA! Udarac s leđa iz sve snage – Veliki šef obavijestio da je on HITNO DISKVALIFIKOVAN

Obezbeđenje ih jedva razdvojilo!

Aktuelni učesnici rijaliti programa “Zadruga” Miki Đuričić i Uroš Ćertić sada su u korektnim odnosima u Beloj kući. Međutim, to nije bio oduvek slučaj.Prisetimo se prve sezone “Zadruge” i momenta kada su se Uroš i Miki potukli u rehabu.

– Gladni smo svi kao kerovi, nema niko ništa da jede – žalio se Miki.

– Evo ako si gladan, jedi svinjo debela – rekao je Uroš i počeo da gađa Mikija hranom.Nakon ovog poteza, Miki je ustao i zaleteo se na Uroša koji je okrenuo leđa i krenuo da izlazi iz prostorije. Njih dvojica su se fizički obračunali, a obezbeđenje ih je jedva razdvojilo

– J*bem te u usta kl*šarska. Šta sam ti ja skrivio – vikao je Miki, dok je obezbeđenje izbacivalo Ćertića iz prostorije.Aj sad mrš kući, pošto si me udario – rekao mu je Uroš, a Miki je nastavio da ga psuje.

Ubrzo nakon incidenta, Uroš je pobegao sa imanja, a Veliki šef je zatim poslao pismo i zvanično obavestio zadrugare da je Ćertić diskvalifikovan iz rijalitija.

Pogledajte kako je izgledala ova situacija:


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh