Film i TV

RASKRINKALA GEJ AFERU U ZADRUZI! Rijaliti zvijezda sva ushićena objavila: ‘GOLUPČIĆI’

Rijaliti zvezda Miljana Kulić oglasila se na društvenim mrežama ne bi li raskrinkala bivšeg emotivnog partnera Danijela Višića.

Naime, Miljana je na Instagramu podijelila fotografiju na kojoj Danijel leži u krevetu i mazi se sa drugim zadrugarom Bilalom Brajlovićem.

– Golupčići! Insert iz serije “Lud, zbunjen, normalan” najbolje opisuje ovu situaciju. Gdje si bila-la – poručila je kratko Kulićeva uz ovaj prizor, očigledno zadovoljna što može da mu se revanšira za sve uvrede koje je izneo na njen račun.

Podsjetimo, Višić je pred ulazak u trenutno aktuelnu, šestu sezonu rijaliti šou-programa “Zadruga” temperamentnu Nišlijku nazvao svojom “najvećom greškom”, uz dodatak da je zbog nje izbačen iz porodičnog doma.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh