Film i TV

TRAŽIO ŽENU ZA BRAK, PA ISKASAPIO BIVŠU SUPRUGU? Robert iz Subotice 15 dana prije zločina dao ovaj oglas na Fejsbuku!

Robert. V. iz Subotice, koji je nožem izbo svoju suprugu Ljiljanu V. (50), 15 dana prije zločina tražio sebi partnerku na Fejsbuk grupi, čiji je član već sedam godina.

Robert. V. - facebook

Naime, u grupi “TRAŽIM OZBILJNU ŽENU ZA BRAK” početkom septembra da traži nekoga sa kim bi mogao da razmjenjuje poruke.

– Dobro veče, da li neko želi neobavezan čet – napisao je ubica na ovoj fejbuk grupi.

Pored ove objave, može se primijetiti da je Robert aktivan član ove grupe već sedam godina i da od 2015. godine traži sebi partnerku za neobavezno dopisivanje i dijeli romantične slike.

Podsjetimo, Robert V. brutalno je ubio juče svoju bivšu suprugu Ljiljanu u njenom stanu u Subotici. Nesrećna žena u stanu je živjela sa svojom majkom pred kojom se i dogodio stravičan zločin.

Ubijena Ljiljana

Robert je došao u stan u kom je Ljiljana živjela sa namjerom da je moli da se pomire. Njena majka Ljubica otvorila mu je vrata i pustila ga u stan, ne sluteći tragediju. Nakon što je nekoliko puta izbo ženu kuhinjskim nožem, pobjegao je.

Svojim pežoom odvezao se u nepoznatom pravcu, a subotička policija krenula je odmah u potragu. On je uhapšen jutros u jednom subotičkom naselju, kada je pronađen u svom automobilu bez svijesti, piše Kurir.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh