Film i TV

MINA VRBAŠKI MOLI ZA POMOĆ! Dobija brutalne PRIJETNJE – obratila se policiji! Ugrožena i njena PORODICA!

Mina Vrbaški, nekadašnja učesnica “Zadruge”, javno se oglasila povodom nasilja koje, kako kaže, već duže vrijeme doživljava.

Mina Vrbaški - Novi

– Ja, Mina Vrbaški, već duži vremenski period izložena sam digitalnom nasilju i konstantnom vrijeđanju, pretnjama, ucijenama, manipulacijama i lažima od strane pojedinih profila koji sebi daju za pravo da ugrožavaju kako mene, tako i moju porodicu i prijatelje, pa čak i svaku drugu osobu koju samo “pratim” na društvenim mrežama – napisala je ona na Instagramu, piše Srbija danas.

– Ja mislim da je bilo dosta! Molim vas za pomoć – dodala je ona, te označila u objavi MUP Srbije.

– Nadam se da će i drugi slijediti ovaj primjer i stati na put digitalnom nasilju. Niko nije dužan da trpi iživljavanje ljudi koji se kriju iza lažnih profila – zaključila je Mina.

Mina je svojevremeno priznala da se bavila pro.titucijom, a nedavno je rekla da je taj period njenog života prošlost:

– Da, daleka prošlost. Krenula sam drugim putem. Uskoro krećem i na jedan kurs, koji treba da završim, i onda zauvijek idem iz ove zemlje. Ovo su za mene posljednji koraci na estradi i u medijima kod nas. Smatram da više ne pripadam ovdje – rekla je ona.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh