Film i TV

MILJANA KULIĆ SMRŠALA 22 KILOGRAMA! Prije operacije želuca i 45 dana borbe za ŽIVOT imala je 102,5 KG, sad je čeka nova BORBA

Miljana Kulić napustila Klinički centar!

Miljana Kulić - screenshot

Smršala je 22 kilograma, a prije nego što je otišla na operaciju želuca i poslije svih zdravstvenih komplikacija, Kulićeva je imala više od 100 kilograma. Kako je jednom prilikom otkrila imala je 102,5 kilograma.

– Osjećam se odlično. Ima još par stvari koje moraju tu da se koriguju, ali sve ide onako kako treba. Smršala sam 22 kilograma za mjesec dana. Bolje mi je, dobro se osjećam. Međutim, ne smijem da ulazim u Zadrugu, ni da razmišljam o tome dok sve ne bude u redu – rekla je Miljana pred Urgentnim centrom, a potom je dodala da je očekuju u novembru.

Podsjetimo, Miljana se više od mjesec dana borila za život poslije operacije želuca u Turskoj, budući da je došlo do komplikacija.

Podsjetimo, poslije operacije u Turskoj, Miljani je pozlilo 31. jula, kada je hitno operisana u Nišu i izvađena joj je slezina. Budući da se njeno zdravstveno stanje zakomplikovalo, hitno je prebačena u Urgentni centar u Beogradu, piše Kurir.rs.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh