Film i TV

OVO SE DUGO ČEKALO! Adam Adaktar PRVI PUT progovorio o OCU: “Kod nas je to malo DRUGAČIJE!” Svi u nevjerici!

Kontroverzni rijaliti učesnik, samozvani “Bog obrva”, Adam Adaktar, pažljivo je čuvao detalje o svom životu…

Adam Adaktar

Kontroverzni rijaliti učesnik, samozvani “Bog obrva”, Adam Adaktar, pažljivo je čuvao detalje o svom životu, a jedan od tih je i ko je njegov otac s obzirom na to da se u javnosti eksponira njegova majka Alis, sestra Viktorija i da je poznato da imaju i brata, piše Srbija danas.

Sada su Adama njegovi pratioci pitali gde mu je otac, a on je odgovorom iznenadio javnost.

– Imaš li tatu? Gde je on?- glasilo je pitanje, a ovako je Adaktar odgovorio:

– Ja sam Bog, što bi značilo da je moja majka Bogorodica i to ide malo drugačije – izjavio je Adam na Instagramu uz gromoglasan smijeh, a potom je dopisao:

– Alis Adaktar neka objasni- dodao je Adam.

Iako Adamova majka Alis, koja se nekada zvala Bobana ima troje dece, njihov otac se ne pojavljuje u rijalti programu, a oni o njemu ne govore. Nedavno se u javnosti oglasio bivši emotivni partner Adaktarove majke s kojim je bila u vezi sedam godina i kog je ostavila kada je odlučila da se sa djecom preseli u Beograd.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh