Film i TV

OGLASIO SE SUPRUG DJEVOJKE DARKA LAZIĆA: Ima samo jednu poruku za pjevača

Pjevač Darko Lazić započeo je vezu sa izvjesnom Katarinom, koja je i dalje u zakonitom braku sa sportistom Đorđem Jankovićem, koji je u ispovijesti za naš portal prvi put javno otkrio svoju stranu priče.

Darko Lazi - Novi

Posljednjih dana nagađa se o detaljima „ljubavnog trougla“ u kom se Đorđe našao. On se do sada nije javno oglašavao, a sada odlučio da javno iznese priču iz svog ugla i stavi tačku na nagađanja.

Đorđe je otkrio da su on i Katarina potpisali i predali papire za sporazumi razvod braka, kako kaže, nekoliko dana prije nego što je ona započela romansu sa folkerom.

Ljubav između mene i Katarine trajala je sedam godina, od čega smo četiri godine bili u braku. Nažalost, nismo se ostvarili kao roditelji. Kada smo vidjeli da svako treba da nastavi svojim putem, civilizovano smo potpisali prijedlog za sporazumni razvod braka, nekoliko dana prije nego što je ona počela svoj odnos sa Lazićem, ali je naš zajednički život prekinut dosta ranije – rekao je Đorđe za “PulsOnline.rs” i dodao:

Predmet je pred sudom i čekamo poziv sudije. Nismo u kontaktu osim u vezi procesa razvoda kad smo se i zadnji put vidjeli. Ja joj želim svu sreću u životu i svako dobro. Uplitanje medija u cijeli slučaj nekima je možda donijelo korist, ali mojoj porodici i meni donijelo je nemir.

Zamislite samo kako se osjećam dok roditelji djece koju treniram čitaju natpise po novinama. Istu tu djecu učim da vještinu koriste isključivo u samoodbrani i da ne budu nasilni. Šta god više da izjavim mogu samo da nanesem stetu i Katarini i sebi – rekao je još uvijek zakoniti muž folkerove djevojke, a onda se osvrnuo na pjevača.

Darka Lazića ne poznajem lično niti sam ikada bio u bilo kakvom kontaktu sa njim – rekao je Đorđe i dodao:

Bojim se da bi bilo kojom drugom iskrenom izjavom samo produbio medijsko prepucavanje što mi nikako nije cilj.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh