Film i TV

JELENA KARLEUŠA USRED BEOGRADA ŠETALA U TAN.AMA – Pjevačica RASPAMETILA muškarce, OVO je njeno NAJIZAZOVNIJE IZDANJE

Jelena Karleuša ovog ljeta bila je prebukirana nastupima širom regiona, a pored go.išavih i toples fotki koje je objavljivala u pauzama od pevanja, za binu je birala ništa manje zavodljive kombinacije.

Jelena Karleuša - kurir.rs

Pjevačica je podijelila na svom Instagramu snimak koji je nastao nekoliko sati pred jedan od posljednjih nastupa.

Cijela u teksasu pozirala je pored bijesne mašine, ali su mnogobrojni pratioci bili okupirani njenom izvajanom zadnjicom.

Podsjetimo, pjevačica Jelena Karleuša pojavila se na gala proslavi svadbe Milice Jeremić, kćerke Mire Škorić, a za gala proslavu ponijela je papreno skupi stajling od 3.000 eura, a sa sobom je povela i ličnog fotografa, piše Kurir.rs.

Video pogledajte OVDJE.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh