Film i TV

ŽELJKO MITROVIĆ OTKRIO JOŠ JEDNOG UČESNIKA ”ZADRUGE 6”: Ovog su se svi plašili, PAST ĆE IM MRAK NA OČI kad ga vide

Ovo se čekalo!

Vlasnik ružičaste imperije Željko Mitrović danas je na svom profilu na Instagramu otkrio ime još jednog učesnika šeste sezone najgledanijeg rijalitija na našim prostorima ”Zadruga”, koji startuje sa emitovanjem na TV Pink ovog petka u 21 čas!

U pitanju je dobro poznata rijaliti zvijezda, od čijeg lika i djela strahuju mnogi, a u pitanju je Kristijan Golubović, koji se gledaocima već predstavio u ovakvim formatima učešćem na Farmi, kao i u četvrtoj sezoni Zadruge.

– Potpisah i pedeseti ugovor za ”Zadrugu 6”, koja počinje sa emitovanjem u petak ove nedelje, sa gospodinom koji veoma liči na Kristijana Golubovića, samo što je ovaj slikar, vajar, fitnes trener i kako kaže, veliki humanitarac, aj da vidimo, mada… – poručio je Željko Mitrović u okviru video-snimka na kojem vidimo kako potpisuje ugovor sa Golubovićem, prenosi Novi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zeljko Mitrovic (@zeljkomitrovic)


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh