Film i TV

OPA – EVO GDJE JE MISICA ZAVRŠILA NAKON RASKIDA SA STEFANOM: Odmah procurile slike

Vijest o raskidu nekadašnjeg rijaliti para Stefana Karića i Jovane Ljubisavljević odjeknula je kao bomba u domaćim medijima, a velika pažnja javnosti usmjerena je na njihov privatni život nakon kraha romanse.

Jovana Ljubisavljević - Screenshot

Mediji prate svaki njihov korak, a Jovana se neko vrijeme uopšte nije oglašavala na društvenim mrežama.

Ljubisavljevićeva je sada na svom Instagram profilu pokazala kako puni baterije na ljetovanju, a svi se pitaju ko joj pravi društvo na odmoru, piše Novi.

Inače, Stefan je brzo poslije raskida obrisao sve zajedničke slike sa doskorašnjom djevojkom, poslije čega je isto učinila i ona, a naredni potez stavio je do znanja svima, a naročito njihovoj zajedničkoj podršci, da ga Jovana više ne interesuje. Stefan je bez razmišljanja otpratio Jovanin nalog na Instagramu jer, po svemu sudeći, više ne želi da bude upućen ni u jedan segment njenog života, a isto su prošle i brojne zajedničke fan stranice.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh