Film i TV

ŠOK! EVO S KIM JE SNIMLJEN DEJAN DRAGOJEVIĆ – svi u šoku: Aleksandre ni na mapi

Oduševljen je.

Dejan Dragojević - Novi

Dejan Dragojević je pošteno profitirao od pete sezone “Zadruge”. Iako je izgubio suprugu, Dalilu, koja ga je na njegove oči u istom rijalitiju prevarila, Dragojević je osvojio je prvo mjesto i uzeo nagradu od 50.000 eura, rijaliti je napustio sa djevojkom Aleksandrom Nikolić, a redovno dobija i poslovne ponude, piše Novi.

Da ne planira da se vraća u rijaliti već je istakao, a Dragojević se sada pohvalio i novim glumačkim angažmanom koji je dobio.

Naime, Dejana je kao glumca i manekena u svom spotu angažovala pjevačica Maja Nikolić, a pobjednik “Zadruge” se odmah pohvalio na svom Instagramu.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh