Film i TV

“ŽELIM DIJETE, TO BI ME PROMIJENILO!” – Filip Car otvorio dušu, pa priznao koliko ga je Zadruga PROMIJENILA

Filip Car vratio se u Beograd iz Crikvenice, a za medije je otkrio koliko ga je Zadruga promijenila, kao i da bi ga promijenilo ako bi se ostvario kao otac.

Filip Car - screnshot

– “Zadruga” mi je mnogo odmogla, ali i mnogo pomogla! Stvarno sam naučio da nije život jedan dan i da sutra postoji… Ja nikad nisam bio kriminalac, niti išta slično. Te naslove što su pisali kojekakve o meni, meni je to smiješno. Bio sam za neke stvari optužen, kao na primjer za pljačku te banke, ali ja to nisam ni učinio, nego… Jednostavno, ako ne platiš na mostu, platit ćeš na ćupriji … Stvari koje su prošle nekažnjeno od strane zakona naplate se onda kada nešto nismo uradili. Jedna rečenica jednog starog mangupa u zatvoru ostala mi je duboko urezana – plaši se onoga što nisi učinio, ono što jesi, za to si spreman i da odgovaraš – prisjetio se bivši zadrugar.

Kako kaže, žao mu je što davno nije poslušao savjete svog oca Franja, a kako kaže, iskreno želi da se u potpunosti promijeni i otpočne zdrav, miran, porodični život.

– Ja sam uvijek bio nestašno dijete, i dan danas kad sam u totalno drugom svijetu imam problem sa tom svojom buntovničkom, burnom crtom. Zato često upadam u probleme u ljubavnim odnosima. Mnogo mi je drago što moj život sada nije niti sličan onome nekada, jer ja nikada i nisam pripadao takvom životu. Žao mi je što nisam poslusšao oca kada je govorio: ”Uči školu, Filipe”. Sve probleme sa zakonom sam riješio, dokazao svoju nevinost, a za neke stvari snosim uslovne kazne i dan danas. Sve u svemu, sve je to život. Nadam se da ću se popravit i postati zreo čovjek vrlo brzo, a vole bih da se ostvarim i kao roditelj, znam da bi me to totalno promijenilo, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh