Film i TV

Bile su NAJPOPULARNIJE BLIZNAKINJE NA BALKANU, a poslije Velikog brata su se POVUKLE IZ JAVNOSTI: Isplivala fotografija sa Kristininog vjenčanja

Jedini trag…

Viki i Kiki - Screenshot

Bliznakinje iz Skoplja, Kristina i Violeta Raleva, obilježile su treću sezonu rijalitija “Veliki brat”.

Te godine je Makedonija prvi put imala predstavnike u srpskoj verziji ovog šoua. Viki se kući zadržala samo 42 dana, dok je Kiki ostala čak 91 dan u rijalitiju.

Violeta je bila u vezi sa trinaest godina starijim Karlom Zagorcem, a njihovu vezu su okončali godinu dana po izlasku iz kuće “Velikog brata”.

Nekada najpopularnije bliznakinjena Balkanu, nisu aktivne na društvenim mrežama, pa se o njima malo šta zna. Ipak, iako se ne zna čime se bave, na Fejsbuku se može naći fotografija sa svadbe Kiki koja se u međuvremenu udala, sada se preziva Trajkovska.

Kiki Trajkovska


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh