Film i TV

“MILJANA NEĆE JOŠ IZ BOLNICE!” – Marija i Bebica otišli u Niš – On otkrio sve o njenom ZDRAVSTVENOM STANJU!

Laž je…

Bebica i Miljana - screenshot

Miljana Kulić imala je operaciju želuca u Turskoj 20. jula, nakon čega se vratila u Srbiju i tada joj je pozlilo. Ona je 30. jula primiljena u Klinički centar u Nišu gdje joj je odstranjena slezina, a zbog teškog stanja Kulićeva je prebačena u Beograd, piše Srbija danas.

Zdravstveno stanje najpoznatije rijaliti učesnice je svaki dan sve bolje, a njen dečko se danas oglasio i otkrio kada će Miljana napustiti Klinički centar Srbije u koji je smeštena 6. avgusta:

– Miljana neće još iz bolnice, lekari prate njeno stanji i sve joj je bolje i bolje. Laž je da je nervozna, svesna je da mora da izdrži. Stanje joj se nije pogoršavalo, sve je u redu – kazao je Nenad koji je dodao da Marija i on nisu posetili Miljanu od kada je smeštena u Klinički centar:

– Nismo je posetili, posete su zabranjene. Mi smo u Nišu sada i čekamo da njoj bude bolje, pa da izađe – dodao je on, a na pitanje kako su ostali članovi porodice Kulić, kao i mali Željko, Bebica odgovara:

– Svi su dobro, Željko se čuje s majkom i sve je u redu – zaključio je Nenad za Informer.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh