Film i TV

Srbijanska pjevačica u prozirnoj haljini prošetala crvenim tepihom ispred Narodnog pozorišta

Srbijanska pjevačica Ana Stanić privlačila je poglede prilikom šetnje crvenim tepihom ispred Narodnog pozorišta pojavivši se u prozirnoj haljini.

Ana Stanić - Klix

Stanić je na Festivalski trg stigla u izazovnom izdanju noseći dugu končanu haljinu ispod koje se nazirao crni pripijeni bodi.

Na nogama je nosila crne rupičaste cipele na petu koje je uskladila s crnom torbom.

Popularna srbijanska pop pjevačica spremno je pozirala fotografima na crvenom tepihu, a s voditeljicom televizije BHT1 Majom Čengić Miralem snimila je i nekoliko selfieja.

Stanić je stigla na posljednji dan Sarajevo Film Festivala koji se večeras zatvara projekcijom filma bh. reditelja Pjera Žalice – “Praznik rada”.

Također, prije projekcije u Narodnom pozorištu bit će održana i dodjela nagrada za filmove u Takmičarskom programu ovogodišnjeg festivala. prenosi “Klix“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh