Film i TV

JANJUŠ UHVAĆEN U GEJ KLUBU: Muškarci mu nudili razne USLUGE – Košarkaš odlučio da provede NOĆ sa NJIM

U javnosti se dosta spekuliše o predstojećem Europrajdu u Beogradu. Posebnu buru javnosti izazvao je komentar Ane Nikolić koji je usmjeren protiv LGBT populacije.

Šta je poznata pop pevačica rekla možete pogledati u videu ispod.

Sada se na društvenoj mreži TikTok viralizovao snimak Marka Janjuševića Janjuša dok je još bio u rijalitiju ,,Zadruga”. On je zadrugarima ispričao njegovo iskustvo sa gej klubom u Pragu, pa nije mogao da sakrije impresije zbog svega što je tamo zatekao.

– Odvede mene drug, kao vodi me u gej klub. Prag ima najviše gej klubova, sigurno ima 300 gej klubova, bio bre, j**ote! Brate! Ulazimo, on 210cm, ja 212 cm, ulazimo unutra, igraju i svi zastali. Jedno 20 njih mi je prišlo da me odvedu u WC, da mi p**uše – rekao je Janjuš, pa nastavio:

– Popenjemo se na sprat, jao, majko sveta! Da vidiš ribe! Nikad bolje ribe nisam vidio u životu! Dođu s drugarima, njih dole pošalju, a one gore piju piće, dok si one ne smuvaju. Najbolje ribe koje sam ikada sreo – izjavio je Janjuš, piše Srbija danas.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh