Film i TV

SUDSKI ORGANI VRŠE SVOJU DUŽNOST: “Čuva Željka, a jedva je živ!” Nova drama u Nišu, hoće starateljštvo

Nije prošlo neopaženo.

Miljana i Marija - Ringier

Pjevačica i bivša rijaliti učesnica Saška Karan iskreno je progovorila o porodici Kulić i njihovom odnosu prema Miljani, pa je priznala da će se obratiti nadležnim organima zbog njihovih postupaka

Saška je vidno zgrožena ponašanjem porodice Kulić prema Miljani i njenoj trenutnoj zdravstvenoj situaciji, pa je iznijela svoje mišljenje o odnosu Marije i Bebice. Pjevačica je otkrila da se njih dvoje šetaju po Beogradu dok Miljana sjedi u bolnici. Karan je odlučila da poslije svega da savjet Miljani, i otkrila da planira da se obrati nadležnim organima, piše Informer.

– Zbog čega mislite da se porodica Kulić loše odnosi prema Miljani i njenoj trenutnoj sitaciji s obzirom na to da je Marija od samog početka čitavog problema uz kćerku?

– Nije jasno da u isto vrijeme kad se Miljana bori za život, jedna sestra u četiri sata ujutru vraćajući se iz provoda doživi udes. Druga sestra izbacuje sliku sa mora, a Marija sa Bebicom u Beogradu. Postavljam pitanje:” S kim je mali Željko? Je l’ ga čuva Siniša koji je bolestan i jedva živ kako Marija kaže? Da l’ je bre to normalno?

I šta sada vi savjetujete Miljani da uradi?

– Da pobjegne iz tog pakla zvanog Kulići, da se liječi i redovno uzima terapiju. A ja preduzimam korake kod nadležnih organa.

Da li mislite da bi Miljani bilo bolje sa Zolom?

– Ma ne, Zola je lijepo iskoristio Miljanu i to maksimalno, uzeo lovu postao poznat i to je to, ali za to treba imati želudac.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh