Film i TV

GLEDAOCI RAZOČARANI I LJUTI: Zadruga 6 kreće BEZ OVOG člana produkcije?! Oglasio se i poručio SLJEDEĆE

Ostalo je još malo do početka.

Zadruga - Srbijadanas.com

Glumac i voditelj “Zadruge” Dragan Marinković Maca rješio je da se preseli u Banatsko Veliko Selo! Marinković je proveo vikend u tom selu i izjavio da jedva čeka da postane Banaćanin.

– Dopada mi se ova nepodnošljiva lakoća postojanja. Ovdje je raj! Kupit ću nekoliko hektara i postaću Banaćanin, samo da me zdravlje posluži – rekao je Maca za “Informer” i dodao da još nije uspIo da ode na letnji odmor:

– Snimam film, završio sam neku seriju u Sarajevu, pa slijede predstave u regionu… Pokušat ću da se odmorim tek krajem oktobra.

Fanovi rijalitija već su počeli da se pitaju da li će Maca, kao jedan od najduhovitijih i najomiljenijih voditelja “Zadruge” biti dio i šeste sezone, a to ostaje da vidimo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh