Film i TV

MILJANA PONOVO URADILA NEOPROSTIVO: Povratila se u život, pa opet počela da se BAHATI – Bolnica u ŠOKU

Krši pravila gdje god se pojavi.

Miljana Kulić - screenshot

Miljana Kulić se i dalje nalazi na Kliničkom centru u Beogradu, ali joj se stanje poboljšava. Ono o čemu se trenutno najviše polemiše na mrežama, jeste razgovor Miljane i njenog bivšeg momka Lazara Čolića Zole, koji se desio putem video poziva, piše Srbija danas.

Kako su već svi mediji prenijeli, Miljana se konstantno žalila na to što u bolnici ne može da puši i pije kafe, te je zahtjevala od osoblja da joj donesu cigarete i kofein. Kako je to protivno pravilima svake bolnice, Miljanine želje nisu uslišene, zbog čega je Kulićeva nastavila da pravi dramu.

Ipak, Nišlijka se nekako domogla cigareta, o čemu svjedoči upravo snimak razgovora sa Zolom, na kojem se vidi da Miljana puši u bolničkom krevetu!

Kulićeva je Zolu zvala da “dođe u goste kod nje i Bebice”, pa mu je govorila: “I to ti je život, nekome majka, nekome maćeha”, dok je on odgovarao da će da je posjeti u bolnici.

– Ne znam koliko je srećna, rekla mi je da želi da živim sa njom. Ja sam sve snimio, jer sam se opekao više puta. Poenta priče je da ja nju nisam uznemiravao. Poslat ću taj snimak gdje pričamo na video-pozivu. Ja sam njoj rekao da se meni desilo tako nešto ona bi mene drugi put sahranila, rekao sam joj da sluša majku. Pitao bih nešto Mariju, šta treba da bude motiv jedne majke da se pojavi na televiziji a kćerka joj je u takvoj situaciji – kazao je preksinoć Zola u uključenju u emisiju “Narod pita”.

Podsjećanja radi, Miljanino stanje ide na bolje i ona bi uskoro trebalo da dobije otpusnu listu, ukoliko naravno ne dođe do iznenadnog pogoršanja. Ipak, Kulićeva je ponovo pravila dramu u bolničkim prostorijama, zahtjevajući od ljekara da je puste na kućno liječenje prije vremena, na sopstvenu odgovornost.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh