Film i TV

NJEGA SE SVI PLAŠE, A PROŠLOST MU JE MAFIJAŠKA: Odlučio da UĐE U ZADRUGU 6, NIJE KRISTIJAN GOLUBOVIĆ!

Čertić se po pitanju ovih spekulacija nije oglašavao, a nama ostaje da vidimo da li ce ući i kako će se stvari odvijati tokom njegovog mogućeg ulaska u Zadrugu 6.

Kaskader i rijaliti učesnik Uroš Čertić, našao se prije par mjeseci u centru skandala zbog navodne afere sa voditeljkom Marijom Veljković, a onda je potom otkrio da planira da uđe u ”Zadrugu 6”.

Uroš je svojevremeno otkrio da mu je prijetila robija jer je prije dvije godine mahao pištoljem u jednoj filijali, kao i da će vjerovatno biti jedini učesnik sa nanogicom.

Sada se po pitanju njegovog navodno učešća u Zadruzi 6, oglasila Jovana koju mnogi povezuju sa njim već neko vrijeme:

– Nemam komentar na to da li smo u vezi, poznajemo se tri godine, Uroš poznaje mog brata, čak je i ušao u Parove na tri dana i to sa mojim ocem prije dvije godine i od tada smo jako dobri prijatelji, a imamo i puno zajedničkih prijatelja takođe – ističe ona i dodaje:

– Viđamo se često, volimo motore, tetovaže, a imamo i zajedničke prijatelje u Bugarskoj, odakle smo moj pradeda i ja porijeklom. Navijat ću za njega svim srcem, a bude li pravio neke greske ući ću da ga izvedem na pravi put – kroz smijeh je rekla Jovana.

Čertić se po pitanju ovih spekulacija nije oglašavao, a nama ostaje da vidimo da li će ući i kako će se stvari odvijati tokom njegovog mogućeg ulaska u Zadrugu 6, piše Alo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh