Film i TV

TO JE BOLESNA RIJALITI LJUBAV – Filip Car žestoko ponizio Dalilu ovom rečenicom, niko nije ni slutio da ima ovakvo mišljenje o njoj nakon svega

Odnos Dalile i Filipa nakon Zadruge 5 svima je bio veoma intrigantan i začuđujuć.

Filip Car - screenshot

Lazar Čolić Zola je otkrio da se čuo sa bivšom djevojkom, Miljanom Kulić, kako bi je pitao kako je i da li joj je nešto potrebno, ali nakon negodovanja njene majke, zaprijetio je i poslao detalje razgovora u vidu prepiski i video snimaka.

Naime, mišljenja su podijeljena, a sada se oglasio i Zolin prijatelj, Filip Car, koji je dao svoj sud.

Zola i Miljana su imali neku takozvanu bolesnu ljubav, to su te zadrugarske rijaliti ljubavi koje nisu normalne i nemaju dobar epilog. Ako se na vrijeme ne izliječe i odmah po izlasku ne završavaju, mogu vrlo lako postati patološke. Oni su se iz godine u godinu upuštali u neki novi odnos koji nije za njih. Ne samo Miljana, nego ni Zola u tom odnosu nije bio svoj, nekako se sav promijeni dok je sa njom. Oni su obostrano, jedno drugom bili najveća ljubav… Miljani je draže da je pet puta pozove Zola, nego da je Beboni odvede na Ajfelov toranj. Samo da Zola želi, ona bi ih sve đuture prodala i otišla sa njim, to je činjenica i to smo više puta gledali u rijalitiju. Nadam se da će se opametiti oboje, skloniti jedno od drugog i da će ta kompletna agonija napokon da stane! – rekao je on, a mnogi su u ovoj izjavi konstatovali i da je aludirao na svoju ljubav sa Dalilom budući da su odmah prekinuli nakon izlaska iz rijalitija.

Podsjetimo, Marija Kulić juče je gostovala u ‘Novom jutru’ kod Jovane Jeremić i otkrila sve o Miljaninom zdravstvenom stanju, a u večernjim satima bila je gost Ivane Šopić u emisiji ‘Narod pita’ sa Nenadom Macanovićem Bebicom, gdje se suočila sa mišljenjem publike, ali i Lazarem Čolićem Zolom, koji se javio uživo u program, te je došlo do prepucavanja, piše Alo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh