Film i TV

“JOŠ VOLIM MARKA!” Viktorija se KONAČNO OGLASILA – Evo KOME JE pripala njena kćerka nakon svih skandala

Emocije još uvijek postoje.

Viktorija Mitrović - screenshot

Viktorija Mitrović priznala je da su joj baka i deda zamjerili mnogo stvari koje je radila u petoj sezoni rijalitija Zadruga, a kako je rekla, deda je bio jako ljut.

Ipak, sada je to sve iza njih, Viki je sa svojom kćerkom i srećne su zajedno. Nakon što su u domaćim medijima osvanule paparaco slike nje i Osmakčića kako zajedno ulaze u stambenu zgradu u Kotežu, Mitrovićeva otkriva da se sa Markom nije pomirila, ali da i dalje gaji emocije prema njemu.

– I dalje imam emocije prema njemu, ali sve manje. Mislim da ne postoji šansa za pomirenje, ali ne isključujem tu mogućnost. Na njega je uticao zatvoreni prostor, mislim da privatno nije baš takav kako je unutra izgledao. Dosta je smireniji, staložen je. Bukvalno, to su dvije različite osobe – tvrdi Viki za “Svet”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh