Film i TV

MILJANA IPAK NA PSIHIJATRIJSKOM POSMATRANJU! Konzilijum stručnjaka donio ODLUKU: Evo šta će biti sa NJOM

Sve se sada mijenja.

Miljana Kulić - screenshot

Zdravstveno stanje Miljane Kulić je tema broj jedan posljednjih dana, a rijaliti učesnica, koja se trenutno nalazi u Kliničkom centru u Beogradu, nedavno je dobila na korišćenje mobilni telefon i brže-bolje promijenila broj, o čemu je obavijestila sve svoje kontakte.

Popularna Nišlijka je u svakom trenutku pod budnim okom ljekara i medicinskih tehničara, a tim psihijatara je svakodnevno posjećuje. Dobro obaviješten izvor ispričao je za Kurir da su ljekari zabrinuti za Miljanino zdravstveno stanje, ali i da smatraju da njene psihičke dijagnoze nisu adekvatno liječene na vrijeme i da je to osnovni razlog zbog kojeg se Kulićkino stanje pogoršalo.

– Miljana ne prestaje da divlja po bolnici. Viče, priča telefonom, doziva majku i Bebicu, pravi cirkus od bolnice. Psihijatri su više puta razgovarali s njom i onda im je ona priznala kako su joj postavljene neke psihičke dijagnoze, ali i da ih nije liječila jer nije pila propisanu terapiju onako kako su joj ljekari odredili.

Miljana sada pije sve lekove, zapravo prima ih intravenski, dobila je zaista jaku terapiju za psihičke bolesnike. Specijalisti su tražili Mariji da donese kćerkinu historiju bolesti, prethodne izvještaje Miljaninih psihijatara kako bi ustanovili pravu Kulićkinu dijagnozu i liječili je na adekvatan način, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh