Film i TV

HOLIVUDSKA ZVIJEZDA BOLUJE OD OPAKE BOLESTI, IMAO NEKOLIKO AMPUTACIJA: NE OSJEĆAM RUKE I STOPALA

Prije desetak godina, glumac Dean Winters imao je operaciju koja je rezultirala s nekoliko amputacija i sada kaže “Nisam napravio nijedan korak od 2009. godine, a da nisam osjetio bol.”

Dean Winters - Hayat

Imam neuropatiju, znate, na sasvim drugoj razini gdje ne osjećam svoje ruke i stopala – rekao je za Page Six.

Ali kad bih stao na kamenčić, kao da sam prošao kroz krov.

Zvijezda serija “Zakon i red: SVU” i “Oz” zamalo je umrla 2009. nakon što je dobila bakterijsku infekciju i srčani zastoj.

Nakon više operacija i preležane gangrene, liječnici su mu amputirali dva prsta na nozi i polovicu palca. To mu je ostavilo nelagodu, piše CNN.

To je vrlo čudna dihotomija. To je kao da je jako teško shvatiti. Ništa ne možete učiniti u vezi s tim – rekao je.

Upijao sam to jer, znaš, alternativa nije mjesto na kojem želim biti.

Također je rekao da je skoro propustio glumiti “Mayhem” u reklamama za Allstate jer je mislio da će biti hospitaliziran s još jednom operacijom, ali je osiguravajuće društvo bilo “neumoljivo” u potpisivanju s njim da glumi lik.

Ludo je ako pogledate u Websterov rječnik, staroengleska definicija riječi ‘mayhem’ je ‘onaj s amputacijama’ – rekao je Winters. prneosi “Hayat“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh