Film i TV

SIN DRAGANE MIRKOVIĆ U VEZI SA ANASTASIJOM: Osvanule slike sa ljetovanja, svi komentarišu samo jedno

Sin Dragane Mirković Marko Bijelić otkako je otvorio nalog na Instagramu ne može da se odbrani od pripadnica ljepšeg pola.

Marko Bijelić - screenshot

Ima 22 godine, voli dobra kola, muziku, vatreni je fan formule jedan, da ima izuzetno visoko obrazovanje, kao i da je pasionirani ljubitelj putovanja i izlaske.

Ovih dana Marko ljetuje na Hrvatskom primorju, a na njegovim Instagram pričama mogu se vidjeti fotografije sa plaže na kojima je, naravno, bez majice i malo je reći da je “zaludeo” djevojke širom regiona. Međutim, izgleda da je Marko zauzet i da je na ljetovanju sa djevojkom, izvjesnom Anastasijom. Njih dvoje su izgleda iz Hrvatske skoknuli nakratko do Budve.

On se pratiocima javio s mora, gdje se ne odmara sam, već u društvu djevojke, čiji je lik sakrio. Devojka Marka Bijelića želi da ostane tajnovita, dok on nastoji da joj tu želju ispuni, ipak doznalo se da je riječ o lijepoj Anastasiji. Mnogi su komentarisali da ima sličnosti sa Draganom, a da li će se mami svidjeti, ostaje da vidimo, piše Kurir.rs.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh