Film i TV

ŠOK DETALJI IZ MILJANINE SOBE! Mariji i Siniši ZABRANJENA POSJETA – ljekari preduzeli STROGE MJERE, otkriveno ZAŠTO

Kulići se svaki dan mole za nju.

Miljana i Marija - Srbija danas

Zdravstveno stanje rijaliti zvijezde Miljane Kulić je i dalje klimavo.

Ljekari se svakog časa bore da joj sačuvaju život, a ona im u tome, kako se navodi, nimalo ne pomaže, svojim ponašanjem.

Njena majka Marija Kulić svakodnevno brine da Miljana bude bolje, pa se i medijima povremeno obrati sa novim informacijama.

– Dobro je što je sama u sobi, jer je do juče bila veoma uznemirena i uplašena, pošto je gledala pacijente oko sebe koji su u kritičnom stanju. Teško joj je što suprug i ja ne možemo da budemo sa njom u sobi. Dolazimo stalno u bolnicu, ali nas i dalje ne puštaju kod nje zbog korone – ispričala je Marija i dodala da ljekari daju sve od sebe da je izliječe:

– I dalje dobija “fraksiparin” kako bi joj razredili krv, antibiotike, ali i terapiju kiseonikom. Ljekarima i dalje stvara problem tromboza stomačnih vena, zbog koje je Miljana u jakim bolovima, ali ide nabolje. Ljekari su divni i ljubazni prema meni. Nije im teško da mi sve lijepo objasne – ispričala je Marija.

– Ne spavam, ne mogu da jedem, ne mogu da se smirim… Ne postoje riječi kojima bih opisala koliko nam je teško. Po cijeli dan se molim Bogu da Miljana što prije izađe iz bolnice. Imam utisak da je sve ovo noćna mora iz koje ne mogu da se probudim – završava Kulićka, piše Informer.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh