Film i TV

MARIJA ODVODI MILJANU U MANASTIR: Uslijed porodičnog PROKLETSTVA koje ih je zadesilo, jedini SPAS pronalazi u VJERI

Nesreća za nesrećom se dešava.

Marija Kulić - Screenshot

Na Kuliće kao da je bačena crna magija, te se samo nižu jedna za drugom loše situacije, iz kojih jedva izvuku živu glavu.

Tek što su u javnost dospele informacije da se stanje Miljane Kulić koliko-toliko poboljšalo, te da je prebačena s intenzivne nege na poluintenzivnu, nove loše vesti stigle su u dom Kulića! Miljanina sestra Ana je imala udes, pre nje saobraćajku je doživela druga sestra Tijana, a Marija i Siniša su se teško razboleli.

Naime, Marija je priznala da ne zna više šta da radi, te da se moli Bogu svaki dan, kao i da je sigurna da im je neko nešto ugatao.

– Ne znam više šta se dešava, samo neka se zaustavi. Nemamo snage više, sve je krenulo nizbrdo. Nadam se da ćemo svi biti dobro i da ćemo prebroditi sve što nas je snašlo. Čim sve ovo prođe, idemo svi zajedno u manastir da nam skinu ovo prokletstvo. Ne znam više šta radim, potreban mi je mir i molim vas da me razumijete – jedva je izustila Marija i zamolila za razumijevanje, te dodala da će biti vremena čim Miljana dođe sebi da o svemu priča.

Miljanina sestra Ana imala saobraćajku

Miljanina sestra Ana u noći između ponedjeljka i utorka doživjela je udes u Nišu, nakon čega je pregledana u Urgentnom centru. Ljekari su, srećom, konstatovali samo lakše povrede, zbog čega se Ana nije zadržavala u bolnici, pa je ubrzo puštena na kućno liječenje.

Kulićkina sestra Tijana u maju zadobila višestruke povrede u udesu

U maju ove godine i Miljanina druga sestra Tijana Kulić doživjela je saobraćajnu nesreću. U udesu je tada povrijeđeno pet osoba, a Tijana je zadobila višestruke povrede. Kako su mediji tada prenijeli, ona je u nesreći slomila ruku.

– Pacijentkinja ima prijelom desne nadlaktice, koji je saniran. Nema indikacija za operativno liječenje. Drugi pacijent, M. Z. zadobio je prelom gornjeg okrajka lijeve butne kosti i prijelom palačne kosti na ljevoj ruci. Biće operisan kada se steknu uslovi – saopšteno je tada iz KC Niš.

Borba za Miljanin život još traje

Borba Miljane Kulić traje već dvije nedjelje! Naime, nakon što je rijaliti-učesnica u Turskoj izvršila operaciju želuca, zdravstveno stanje joj se zakomplikovalo. Ona je nekoliko dana nakon što je doputovala u Srbiju iz Turske primljena u KC Niš, gde su joj se lekari danima borili za život, a onda je hitno prebačena u Urgentni centar u Beogradu, gde je njena borba nastavljena. Prema poslednjim informacijama, Miljana je i dalje životno ugrožena.

– Ne mogu da pričam, nisam dobro. Miljana jeste izašla iz šok-sobe, ali samo da ne bi gledala aparate i najgore slučajeve kojima je tamo okružena. Ne znači da je bolje i da nije životno ugrožena, mora non-stop da se prati stanje – rekla je Marija.

Marija dobila rak štitaste žlijezde

Početkom prošle godine porodica Kulić preživjela je još jednu dramu. Miljanina majka Marija Kulić suočila se s teškom bolešću, a njena borba trajala je nekoliko mjeseci. Nakon liječenja i nekoliko operativnih zahvata, rezultati su pokazali da je Marija uspela da pobedi u najtežoj bici. Miljana se tada oglasila putem društvenih mreža i otkrila detalje majčinog zdravstvenog stanja.

– Poslije iscrpne borbe sa najtežom bolešću, moja mama je konačno otišla na pet-skener. Kažem konačano jer je to posljednji pregled na kom se saznaje da li je liječenje uspjelo. Kao porodica, odlučili smo da se pregleda u Istanbulu i pronašli najveću zdravstvenu grupaciju u Turskoj. Moja mama je bila u bolnici gdje se radi cijelokupno onkološko liječenje, transplantacije organa, hirurgija, estetske korekcije. Posebnu zahvalnost dugujemo poliklinici koja je organizovala odlazak u najkraćem roku. Ne samo što su zakazali termin nego su bili podrška tokom celog putovanja i procedure. Danas je obavljen pregled, mama se oseća dobro, raspoložena je, što mi je najbitnije. Sutra se čitaju rezultati, poželite nam sreću – napisala je Miljana u oktobru prošle godine.

Siniši dijagnostikovan kancer grla

U isto vrijeme kada je Marija vodila najtežu bitku, teška bolest dijagnostikovana je i njenom suprugu Siniši. On je završio na operacionom stolu u aprilu prošle godine, kada je operisao laringsonov tumor, istog dana kada je i njegova supruga Marija operisala rak limfne žlijezde. Marija se tada oglasila iz niške bolnice:

– Još smo u bolnici, ali se osećamo dobro. Trenutno je svuda korona, a i tu su rane koja su nam otežavajuća okolnost da bismo napustili bolnicu. Doktor Krasić i Stojanov operisali su mene i Sinišu u istom danu, piše Republika.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh