Film i TV

ZADRUGARE SKENIRA DEJAN DRAGOJEVIĆ – Razvod sa Dalilom je potpisan na kanti, tako da ne znam da li je zvaničan!

Ove nedjelje bivše cimere iz Zadruge skenirao je Dejan Dragojević.

Dejan Dragojević - Novi

Pobjednik Zadruge 5 Dejan Dragojević komentarisao je i skenirao zadrugare iz svog ugla. Dejan je kao i do sada bio otresit u svojim komentarima te nam je otkrio da li se zaista razveo od Dalile Dragojević.

Pored svih aktuelnih tema, Dejan se osvrnuo i na svoju pobjedu i iskreno priznao da li je zasluženo odnio prvo mesto u najpopularnijem rijaliti šou programu.

Zvaničan razvod Dalile i Dejana

– Zvanično ne, mislim zvanično da. To znači da papiri nisu skroz gotovi, a zvanično da znači da sam ja završio sa tom osobom zauvijek. Taj brak je potpisan na kanti, a što se procedura odužila to zaista nije do mene – kratko je komentarisao Dejan, piše Informer.

Raskid Anđela Ranković i Sandre Rešić

– Anđelo je fin momak, ali mislim da ga je rijaliti uzeo pod svoje i nije znao više ništa. Pokušavao je da spusti loptu ali nije mogao jer ipak to je velika psihološka igra. Što se Sandre tiče, ona je dovoljno rekla o sebi. Za sve je imala komentar kako smo mi tamo prcparada koja će se razići poslije dva dana, a na kraju je ipak ispalo da je ona raskinula nakon 48 sati – ističe bivši rijaliti učesnik.

Raskid Dalile i Cara

– To niko nije očekivao (smijeh). Oni raskidaju ili ne raskidaju to je nešto njihovo… Što se mene tiče samo što dalje od mene, vidimo se u narod pita i to je sasvim dovoljno – bio je kratak rijalti pobjednik.

Aleksandra postaje dio porodice Dragojević

– Mama ju je odmah prihvatila, pala na koljena i viče sine ženi se odmah (smijeh). Tako da ja kako nađem novu djevojku tako se odmah ženim. Šalu na stranu, svi su je prihvatili, ja sam presretan što je tako i sve u svemu jedna pozitivna atomosfera i samo će iz dana u dan ići još bolje.

Pobjeda Dejana Dragojevića u Zadruzi 5

– Moja pobjeda nije samo u smislu ljudi glasali i ja pobedio. U suštini tako je bilo, ali kada sam čuo one brojke i statistike i biti prvi u takvom formatu je zaista neopisiv osjećaj. Kada sam izašao na binu i kada sam čuo da skandiraju moje ime, to je bilo kao kada Ronaldo izađe na stadion pa svi viču njegovo ime u glas, eto tako sam se osjećao. Moja pobjeda je što sam se vratio kući i što sam dobio priliku za nov život – završava Dejan za emisiju “Zadrugari na skeneru”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh