Film i TV

PRIJETI DA ĆE SKOČITI KROZ PROZOR: Miljana ponovo pravi HAOS u bolnici – VIČE na ljekare i PLAČE na sav glas

Postala nepodnošljiva.

Miljana Kulić- Printscreen

Miljana Kulić, nakon nekoliko dana borbe za život zbog komplikacija koje su usledile nakon operacije želuca u Turskoj i odstranjenja slezine u Nišu, u ponedjeljak je premještena iz šok-sobe Urgentnog centa u Beogradu na odjeljenje poluintenzivne njege.

Kao i prethodnih dana, Miljana i sada uslijed želje za cigaretama pravi haos i zadaje velike muke bolničkom osoblju, koje se trudi da joj pomogne.

– Miljana postaje nepodnošljiva. Stalno viče, pa su je ljekari zbog toga prebacili na drugo odjeljenje, da ne smeta ostalim pacijentima. U ponedjeljak, nakon što se probudila iz sedacije, prijetila je da će da se baci s prozora ako joj ne daju odmah cigaretu. Vikala je na sestre, plakala. Preklinjala ih je za duhan, ali one za to nisu htjele ni da čuju, budući da je pušenje najstrože zabranjeno. Kada je shvatila da od toga nema ništa, tražila je da je puste da ide kući na svoju odgovornost. Ponavljala je da ne može više da izdrži, da umire od gladi i želje da zapali – kaže izvor, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh