Film i TV

DEJAN KRIŠOM DOŠAO U GORNJI ŠEPAK, KOD HUSE: Evo šta se desilo, KOMŠINICA SVE VIDJELA

Iako je govorio da mu noga više neće kročiti tamo, pobjednik pete “Zadruge” Dejan Dragojević ipak je nakratko, prvi put poslije rastanka od supruge Dalile, otišao u njeno rodno mjesto – Gornji Šepak u Bosni i Hercegovini…

Dejan Dragojević - Novi

Iako je govorio da mu noga više neće kročiti tamo, pobjednik pete “Zadruge” Dejan Dragojević ipak je nakratko, prvi put poslije rastanka od supruge Dalile, otišao u njeno rodno mjesto – Gornji Šepak u Bosni i Hercegovini, gdje je živio tokom braka sa njom, piše Pink.rs.

Još u “Zadruzi” pao je dogovor da Dragojevići zajedničkog psa Dejana i Dalile, Tedija, vrate u Gornji Šepak, a da Dejanov automobil odvezu u Veternik, što se danas i realizovalo.

Dalila je obavještena da joj je pas vraćen, što ju je neizmjerno obradovalo, a čini se da još uvijek ne zna da se, bar nakratko, u njeno rodno mjesto vatio Dejan.

– Goran i Dejan su danas bili u Šepku i donijeli su Tedija. Dejan nije išao u kuću, samo je sačekao da Goran završi i uzeo je auto o kom su pričali u “Zadruzi” – za Pink.rs otkrila je komšinica Mujića.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh