Film i TV

DALILA ISTJERALA SVOJE! Dragojevići se zauvijek odrekli Tedija – iz Veternika ga ”deportovali” u Gornji Šepak, DOČEKAO GA HUSO – pogledajte sliku

Dalili je ubrzo stigao i snimak ljubimca, čemu se neizmjerno obradovala.

Dalila Dragojević - screenshot

Dok su supružnici boravili u “Zadruzi”, “čuveni” Tedi je boravio u Veterniku, kod Dejanovog oca Gorana, a pred kraj rijalitija, Dragojević je poručio da ne želi nikakvu povezanost sa Dalilom, te da ga više ni pas ne interesuje i da ga slobodno “liferuju” za Bosnu, što je danas konačno učinjeno, piše Pink.rs.

Tedi je, pod za sada nepoznatim okolnostima, stigao u Gornji Šepak, gdje ga je dočekao Huso Mujić, njen otac, budući da je ona na ljetovanju u Crnoj Gori. Dalili je ubrzo stigao i snimak ljubimca, čemu se neizmjerno obradovala.

– Stigla moja beba – napisala je Dalila, a kada će i na koji način organizovati transport Dejanovog automobila do Veternika, ostaje da vidimo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh