Film i TV

ALEKS U STRAHU OD STRAVIČNE NESREĆE: Gurala se sa Dejanom u šoping centru – okrenula se i ostavila ga

Ljubavni par se bacio u influenserske vode.

Dejan Dragojević i Aleksandra Nikolić - screenshot

Dejan Dragojević i Aleksandra Nikolić ozbiljno su se posvetili influenserskim karijerama poslije rijalitija Zadruga. Njih dvoje stalno snimaju svakodnevne životne situacije pa kače na društvene mreže.

Ovoga puta oni su se našli u jednom šoping centru u Beogradu, a Aleks se uplašila za sopstveni život te nije željela da izađe na terasu jer se na podu jasno vidjela podjela na dvije ploče na podu.

Dejan je pokušavao da je namoli da pređe, čak su se i pokoškali, ali ona nije želela da popusti te se na samom kraju okrenula i otišla, piše Novi.

Pogledajte kako je to izgledalo!


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh