Film i TV

JAVNOSTI NEPOZNATE INFORMACIJE O KULIĆIMA: Komšije OGORČENE na njih – Ponijela ih MEDIJSKA popularnost!

Uzdigli se.

Marija Kulić - Screenshot

Miljana Kulić trenutno se nalazi u Kliničkom centru Niš, gdje joj je izvađena slezina uslijed komplikacija poslije operacije smanjenja želuca.

Miljanine komšije bile su zabrinuti za Nišlijku, ali većina njih nije imala lijepe riječi za porodicu Kulić.

– Ponašaju se kao zvijezde. Samo dižu nos i nikome se ne javljaju kad prođu ulicom. To je sve počelo kada su se proslavili u rijalitiju. Prije toga nije bilo tako. Ipak, žao nam je Miljane, šta joj je trebalo da se operiše. Bila je lijepa i onako, mogla je da smrša i sa dijetom da je htjela. Upropastila je ovako sebe. Daj Bože da preživi, čuli smo da je baš teško – rekle su komšije za “Kurir“.

Ispred kapije porodice Kulić bio je u porodični prijatelj Kulića, koji se sa ovom porodicom poznaje decenijama.

– Ja sam išao sa Marijom u školu, a moja supruga je frizerka Kulićki. Ljudi su van sebe, mnogo su zabrinuti, bukvalno se raspadaju zbog svega, a Marija je po cijeli dan u bolnici. Ipak, Marija je rekla mojoj ženi da je Miljana bolje, što nas raduje. Svi se nadamo da će sve ovo brzo proći – rekao je prijatelj porodice Kulić za gorepomenuti portal.

– Moja kćerka je bolje, toliko mogu da vam kažem. Hvala Bogu – bilo je sve što je rekao Siniša.

Podsjetimo, zdravstveno stanje Miljane Kulić, koja se posljednjih dana bori za život nakon operacije želuca, konačno je stabilno.

Ona je u prepodnevnim satima sa odjeljenja intenzivne njege prebačena u dnevnu bolnicu, a sa njom je non-stop majka Marija Kulić, koja bdi nad svojim djetetom. Kako smo nezvanično saznali od medicinskog osoblja, Miljana se postepeno oporavlja, a jedino što traži su cigarete.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh