Film i TV

ZOLA PRED KAMERAMA POZVAO MILJANU KULIĆ! Evo šta joj je poručio

Bivši dečko Miljane Kulić, Lazar Čolić Zola, nije krio koliko mu je teško što je Kulićeva završila u bolnici gdje se pet dana borila za život. On je sada u razgovoru za Informer Miljani poželio sve najbolje, a čak ju je i pozvao pred našim kamerama.

Čolić je nedavno Miljani pružio podršku na društvenim mrežama, a kako nam je rekao to je uradio jer nije želio da ispadne da je uznemirava:

– Što se tiče Miljane ja sam neko ko je prije dva dana napisao na storiju da joj šaljem podršku i da smatram da će ona to sve da prevaziđe. Nisam želio ništa da se radi mimo javnosti da ne bi ispalo da sam ja neko ko je njoj svašta pisao, da ne bi to neka druga strana pogrešno protumačila. Ne sumnjam u nju da će se oporaviti, ona je mnogo jaka žena. Kada je najteže ona je bila najjača. Želim joj sve najbolje od srca – rekao nam je Lazar Čolić Zola koji je pred našim kamerama pozvao Miljanu Kulić, ali se nije javljala na telefon.

Imao sam problem sa kockom

Zola je progovorio i o svojim porocima, a iako su ga mnogi optuživali da koristi nedozvoljene supstance, Čolić je to sada demantovao.

– Što se tiče poroka problem sam imao samo sa kockom, ovo ostalo što kažu narkoman, bode se u venu, nisam iz te priče – rekao je Zola.

Bivši zadrugar otkrio je da se oporavlja poslije rijalitija, kao i da mu je bilo bitno da uđe u superfinale.

– Iskreno, dobro sam, oporavljam se. Vidim da sam po komentarima i izjavama nekih ljudi odradio dobru sezonu. Dao sam sebe maksimalno koliko sam mogao, mislim da sam zadovoljio široki dio gledanosti i da sam bio zanimljiv. S obzirom šta se sve dešavalo dobro sam izašao čitav – rekao je on, pa dodao:

– Bilo mi je bitno da uđem u finale jer to nikad nisam doživio, a kada sam ušao u superfinale više mi nije bilo bitno koje ću mjesto osvojiti. Bitno je da se zaradi – Zaključio je Čolić za Informer.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh