Film i TV

Dejan divljao BIJESAN u kolima – “Ne mogu više da se cimam!

Dejan Dragojević našao se pred velikim izazovom kada je jurio po gradu pred emisiju “Narod pita” kako bi našao odgovarajući poklon za svoju djevojku Aleksandru Nikolić sa kojom je obilježavao šest mjeseci zabavljanja.

Aleksandra i Dejan - screenshot

On je Nikolićevoj kupio patike i sat, a imao je i originalnu ideju da sve to upakuje, piše Srbija danas.

U jednom momentu on se toliko iznervirao jer nije mogao da nađe kokos, pa je bijesneo na vrućini u kolima.

– Pun mi ke k***c svega! Idem u tri p**de materine! Ne mogu više da se cimam! Prokuhao sam, ovo nije normalno, nema gdje nisam bio – kukao je Dejan.

On je sve vrijeme to snimao za svoj YT kanal, a potom je snimao i poklone od njihove podrške koje su zajedno otpakovali.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh