Film i TV

Dejan i Aleks neće da žive sa mamom Biljom, nastao pravi haos, Dragojević morao da joj obeća jedno!

Dejan Dragojević ipak je odlučio da se uskoro preseli iz porodične kuće u Veterniku, a podršku mu je odmah pružila i Aleksandra!

Aleksnadra Nikolić i Dejan Dragojević - screenshot

Ona je često odlazila kod njega u Veternik, ali njih dvoje tamo nemaju potpunu privatnost što je počelo da im smeta. Kako nam je otkrila, Aleksandra će sada iznajmiti stan u centru Beograda kako bi joj sve bilo blizu, a Dejan je predložio da nađu malo veći stan kako bi tu zajedno živjeli kada se vrate sa ljetovanja.

Naime, Deki je riješio da radnim danima bude sa Aleksandrom u Beogradu, a vikende će provoditi u Veterniku sa svojom porodicom. Biljani se u početku nije dopala ta ideja, jer se boji da se Dejan ne preseli za stalno u Beograd, ali je pričao sa njom i obećao joj da nema potrebe da brine i da se plaši da će ga izgubiti. Već su počeli da traže adekvatan stan, a Aleks je presrećna što je Dejan prihvatio da žive zajedno.

Sve ide spontano i polako. Deki mi je mnogo falio kada je bio na moru sa Davidom, imala sam osjećaj kao da smo razdvojeni mjesec dana, a ne pet dana. Navikli smo da budemo zajedno, da o svemu razgovaramo. Jedva čekam da odemo na more, da budemo sami i da se posvetimo isključivo jedno drugom, a poslije toga da predem u novi stan u kojem ćemo zajedno da uživamo“, rekla je Aleksandra, prenosi Star.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh