Film i TV

USLIKAN NOVI DEČKO DALILE DRAGOJEVIĆ – NEĆETE VJEROVATI KAKO IZGLEDA: Kažu da je isti Car, ŠOK SLIKE IZ BUDVE

Drugoplasirana učesnica rijalitija “Zadruga 5” Dalila Dragojević svojim ljubavnim životom ne prestaje da intrigira javnost.

Dalila Dragojević - screenshot

Nakon bračnog kraha i razlaza od Dejana Dragojevića, a nakon toga imala turbulentnu vezu sa Filipom Carom kojoj je po završetku rijalitija takođe došao kraj.

Lepe vesti su da je Dalila ponovo srećna, a svoje fanove zaintrigirala je snimcima iz auta na kojima se vidi da je u autu sa novim momkom. Paparaco portala Pink.rs uhvatio ih je u provodu u Budvi.

Naime, Marijana Zonjić i Dalila Dragojević juče su se zaputile u Crnu Goru, a društvo im pravi upravo Dalilin novi momak.

Dalilin novi momak je u ovom izlasku na sebi imao teksas bermude, bele patike, crnu košulju i sat, a ono što je na prvi pogled očigledno jeste da neodoljivo podseća na Filipa Cara.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh