Film i TV

INDI U ŠOKU ZBOG MILJANINOG STANJA, BORE JOJ SE ZA ŽIVOT: Prošla kroz slično, EVO ŠTA JE PORUČILA KULIĆIMA

Pjevačica Indi Aradinović jedna je od mnogih koji su se podvrgli operaciji smanjenja želuca, a vest o tome da je bivšoj zadrugarki i rijaliti zvijezdi Miljani Kulić ugrožen život uslijed komplikacija potresla je javnost.

Indira Aradinović Indi - Ekskluziva

Kontaktirali Indi da bi ona ispričala svoje iskustvo s obzirom da je bila u skoro istoj situaciji:

– Baš mi je krivo što to čujem. Imala sam i ja isti problem, izvadili su mi slezinu, spašavali me… Bog je veliki, daće joj snage i sreće da sve prođe kako treba… Meni su čak povredili i pankreas koji je cureo, isto tako sam jedva preživela. Doktori su mi davali jake terapije i antibiotike, naletela sam na velike stručnjake, imala sam sreće. Baš mi je teško da to čujem i žao mi je – rekla je Indi i dodala da treba biti pažljiv pri odabiru bolnice i hirurga, jer ta operacija nije nimalo naivna:

– To je jedna teška operacija, samim tim što moraju da vas uvedu u anesteziju… To sve deluje vrlo atraktivno, ali moramo birati hirurge i bolnice… Nadam se da će doktori u Nišu spasiti Miljanu.

Iako je i sama prošla kroz pakao, Aradinovićeva ne želi drugima priča šta treba da rade:

– Ja sam nagrabusila, ali svako nek se vodi svojom intuicijom. Meni je u tom trenutku bila neophodna operacija, jer treningom možeš da smršaš ali se sve vrati, a ta operacija rešava problem za ceo život. Meni se kvalitet života promenio na bolje, zadovoljna sam svojim izgledom – zaključila je Indi, piše Informer.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh