Film i TV

POMIRILI SE NAKON SVIH SKANDALA U ZADRUZI: Uzeli zajednički stan, potpuni preokret

Buran odnos Viktorije Mitrović i Marka Osmakčića obilježio je Zadrugu 5, a Viki je izazvala veliko sažaljenje gledalaca kada je pred kraj rijalitija abo.rtirala Markovo dijete.

Međutim, Viktorija je navodno oprostila dečku kojeg je nazivala monstrumom, sve jezive stvari koje joj je učinio, i upustila se s njim u tajnu vezu.

Uslikani su kao se bivši zadrugari viđaju u tajnosti u iznajmljenom stanu u Kumodražu, a pri ulasku u zgradu Osmakčić se osvrtao iza sebe ne bi li se uvjerio da ga niko neće vidjeti s djevojkom zbog koje je pobjegao iz Zadruge.

Marko i Viktorija pomirili su se odmah po njenom izlasku iz rijalitija. Kako bi izbjegli radoznale poglede, oni su odlučili da iznajme stan u Kumodražu, gdje se vidaju kada god je Marko u Srbiji. Ne žele da se javno eksponiraju i da ih mediji vide zajedno – rekao je izvor blizak skandaloznim ljubavnicima.

Marko i Viki – screenshot

Viktorijina porodica ne želi ni da čuje za Marka, očajni su zbog njenog ponašanja u rijalitiju. Po izlasku iz Zadruge ona je zapostavila svoje dijete da bi se vidala sa čovjekom kojeg je nazivala monstrumom i zbog kojeg je abo.rtirala. Ni Markova okolina ne odobrava ovu vezu, neće da čuju za Viktoriju. Njegovi prijatelji, porodica…Niko ne podržava i ne odobrava ovaj odnos. Upravo zbog toga, oni su odlučili da se vidaju u tajnosti ne bili izbjegli dodatni pritisak i osudu javnosti i najmilijih – objašnjavao je sagovornik, koji ističe da Viktorijina familija moli bivšu zadrugarku da potraži stručnu pomoć.

Oni su svjesni da su toksični, ali ne mogu da se razdvoje. Porodica već diže ruke od njih, Viktoriju čitavo okruženje osuđuje, ponaša se kao da nije svjesna da je majka maloljetnog ženskog djeteta. Viki je trenutno razuzdana, samo o Marku misli i sve joj je usmereno na odnos s njim. Njeni žele da ode kod psihologa, ali ona neće ni da čuje – rekao je za kraj sagovornik, piše Novi.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh