Film i TV

ŠOK USRED NOĆI – ON SE UKLJUČIO UŽIVO U EMISIJU: Izgovorio samo jednu rečenicu

Ne vjeruje u to!

Mensur Ajdarpašić - pink.rs

U toku je emisija Narod pita. Večerašnji gosti Dušice Jakovljević su Anđela Đuričić i Mensur Ajdarpašić. Oni su komentarisali dešavanja iz Zadruge 5 i ljubavne odnose koji se dešavaju nakon Zadruge. U jednom momentu je Anđela pročitala poruku od Frana Pujasa vezanu za Mensura.

Mene je Jovana zapratila sa Mensurovog, a moja mama njega sa mog. Ja sam vidio u februaru da me prati, a onda kada sam izašao na kraju nije me pratio. – pročitala je Anđela Franovu poruku.

Ja se time ne bavim, nema tu veze sa momkom. Ja ne znam šta je to, ne znam što se trudi toliko da objasni to – rekao je Mensur, piše Novi.

Vi ste bili super, a sada se ne družite, moraš da znaš da je to čudno – rekla je Anđela.

Detaljnije u nastavku.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh