Film i TV

SANDRA REŠIĆ JAVNO TRAŽILA JANJUŠU NAJSKUPLJE POKLONE: Obećao si da ćeš mi biti sponzor!

Nekadašnja zadrugarka Sandra Rešić objavila je listu želja koje Marko Janjušević Janjuš treba da joj ispuni, s obzirom da joj je pre 182 dana obećao da će joj biti sponzor

Sandra Rešić - Instagram

Bivši zadrugar Marko Janjušević Janjuš je proteklih dana je objavljivao Instagram priče u kojima se šalio na račun Sandre Rešić zbog raskida sa Anđelom Rankovićem, piše Informer.

Danas je tačno deset 10 od kad su raskinuli Sandra Rešić i Anđelo. Najgori period mog života, i dalje ne mogu da se oporavim – napisao je Janjuš i stavio dva emotikona koji plaču, pa se onda dotakao i veze Tare Simov i Ša:

Da je malo sreće bilo na njihovoj strani, danas bi Tara i Ša slavili 2 godine. Šta ti je život… Pih – dodao je bivši košarkaš.

Sandra Rešić odlučila je da odgovori na njegove šale, pa je mu je poručila da mu je bolje da pripremi novčanik:

Danas je tačno 182 dana od kad je Janjuš obećao da postaje moj sponzor. Dakle: Biftek (srednje pečen), sok, sladoled. Haljina (po tvom ukusu), cipele najskuplje, dijamant (prsten, može bijelo zlato) dovoljno veliki da me vuče ulijevo. Za danas toliko. Voli te Sandra – napisala je pevačica.

Pjevačica je, zatim, objavila i Janjušev odgovor, koji je dobila privatno.

Hahahaha, volim te, mnogo! – napisao je Janjuš u porukama.

Rešićeva je pronašla i klip iz “Zadruge 5”, gdje se njih dvoje dogovaraju da će joj on biti sponzor, a ona njemu djevojka, pa je objavila i njega.

A na kraju mu je i poručila:

Ovo ti je za sve one tugaljive storije oko mog raskida, pa ti nastavi. Volim te – završila je pjevačica.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh