Film i TV

NAOŠTRENA ZA “ZADRUGU 6” – Bivša učesnica ZGRĆE LOVU na Malti, a sad SPREMNA da POKAŽE ZUBE u novoj sezoni

“Imala sam obzira prema drugima, sad ne, videla sam ko su ti ljudi.”

Bivša rijaliti učesnica Zadruge, Emilija Velemir, nakon učešća u rijalitiju suočila se sa, kako kaže, ogromnom popularnošću.

Naime, kako je za SrbijaDanas.com otkrila, ona živi i radi na Malti, gde zgrće basnoslovan nova u srpskim lokalima gde peva.Kako je rekla za naš portal, Zadruga ju je dosta promenila, pa je sasvim sigurna da će u narednoj sezoni biti više relitija, da je neće preplašiti kamere kao prvi put. Povodom učešća u narednoj sezoni, ona jje nabrojala da neke zadrugare ne bi volela da vidi, s obzirom da vodi ratove van Bele kuće, a sa druge strane, ima i taktiku za Zadrugu 6:

– Posle Zadruge 5 na Malti mi je sve krenulo, super mi ide, imam posao, pevam svakog vikenda, retko kada imam vremena za sebe, baš sam u gužvi.. Dobar je bakšiš, oduševljena sam, sve više i više ljudi dolazi, na svirkama je uvek krcato, atmosfera je vrh. Ni sama nisam znala da je moja popularnost toliko porasla. – rekla nam je Ema, pa dodala šta bi to promenila ukoliko bi bila učesnik naredne sezone:Kada bih opet bila učesnica Zadruge, promenila bih dosta toga, bila bih opuštenija, rečitija i intrigantnija, što i jesam, ali te prepadnu kamere, izolacija, sad bih sve drugačije. Mnogo o čemu bih progovorila. Imala sam obzira prema drugima, sad ne, videla sam ko su ti ljudi.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh