Film i TV

ŠUTNUO ME JE ZBOG DALILE, NISMO IMALI SE.S NIJEDNOM: Sandra Rešić otkrila razlog raskida sa Anđelom Rankovićem

Sandra Rešić i Anđelo Ranković otpočeli su svoju romansu na samom kraju “Zadruge 5”, koja se završila čim su izašli iz rijalitija.

Sandra i Anđelo - screenshot

Pjevačica sada tvrdi da ju je Ranković ostavio jer je zaljubljen u Dalilu Dragojević.

– Raskinuli smo, a da nismo imali se.s! Nismo bili intimni ni u “Zadruzi”, ali ni poslije rijalitija. Bila sam zaljubljena u njega, ali me je razočarao jer je okončao našu vezu čim smo se našli “na slobodi”. Očigledno sam mu samo služila da se “opere” pred ljudima, jer ga je Dalila otkačila u rijalitiju – rekla je Sandra.

– Čula sam da se prije nekoliko dana sreo sa Dalilom i Marijanom Zonjić. Njih dvije su bile na snimanju jedne emisije, a kada ih je Anđelo vidio, potrčao im je u zagrljaj. Tačnije, potrčao je da se javi Dalili, ali ga je ona iskulirala. Kad je vidjela kako ide ka njoj, okrenula je glavu i ušla u taksi – izjavila je pjevačica i dodala da je ne bi iznenadilo da na kraju Dalila i Anđelo ipak završe zajedno:

– Poslao mi je SMS poruku i napisao da se ne osjeća lijepo sa mnom i da bi volio da porazgovaramo. Potom mi je objasnio da ne može da mi da sto odsto sebe i da je depresivan. Jasno mi je bilo u kom pravcu ide razgovor, pa sam riješila da odmah stavim tačku na taj odnos. Preko noći se sve promijenilo! Ispala sam budala. Bijesna sam na sebe što sam ušla u vezu s njim dvije nedjelje pred kraj rijalitija, jer sam osjećala da će se ovo desiti, piše Informer.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh