Film i TV

HUSO SE UKLJUČIO U HAOS U ŠEPKU: Babo otkrio istinu o PORODIČNOJ DRAMI sa Dalilom i Eminom

Otkrio istinu!

Dalila i Huso - screenshot

Danas je objavljena vijest, ali i demanti od strane same Dalile Dragojević o njenom odnosu sa majkom Eminom.

Tačnije, mediji su prenijeli da se Dalila navodno odrekla svoje majke jer joj je poslije finala saopštila da je navodno podržavala Dejana, te da joj je drago što je on pobijedio. kako su dalje navodili mediji, ranjivu Dalilu je to slomilo, pa je navodno prekinula svaki kontakt sa svojom jakom pritom tvrdeći da ne želi da je vidi nikad u životu.

Nismo čekali dugo na oglašavanje i demanti od strane same Dalile, koja je objavila prepisku sa medijima koju je njena majka imala, tačnije poruke na koje joj Dalila lično rekla da ne odgovara.

Poslije Dalile u cijelu dramu se uključio i Huso Mujić, koji je na svom instagramu objavio stori, odnosno ripost Dalile kojim potvrđuje da nije istina da su Dalila i Emina u sukobu, piše Srbija Danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh